Grethilde de Boer

Atelier Grethilde

De viltfiguren worden gemaakt van gemêleerd vilt en gevuld met schapenwol. Ik werk het liefste met natuurlijke materialen. Het vilt voor de familie eekhoorn is 100% wollen vilt, met de hand geverfd, waardoor de eekhoorntjes een natuurlijke uitstraling krijgen. De viltfiguren naai je met de hand en ze zijn niet moeilijk om te maken.

 

Op mijn blog (klik hier) lees je meer over  familie eekhoorn en de materialen die voor de materiaalpakketjes zijn samengesteld.

 

In de materiaalpakketjes zitten alle materialen die je nodig hebt om het ontwerp te maken. Het patroon met tekeningen en een duidelijke beschrijving geeft stap voor stap aan hoe je te werk moet gaan. Klik hier om naar mijn webshop te gaan.

 

Familie eekhoorn  woont in een groot bos en is druk aan het verhuizen naar een nieuw huisje hoog in de boom. En zeg nou zelf; wie wil er nu niet zo’n prachtig huisje aan de wand?

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn andere ontwerpen? In het grote bos woont ook Familie muis. Klik hier voor de blog over familie muis

 

Heb je al inspiratie om aan de slag te gaan? Je kunt natuurlijk ook gezellig aanschuiven tijdens een van de workshops!

Hier kun je kijken welke workshops gepland zijn.

 

 

 

Contactgegevens:

email: info@grethilde.nl
telefoon:
Engelum