LEF lifestyle

LEF lifestyle

LEF is Rianne Dijkman. LEF is ervan overtuigd dat in iedereen creativiteit schuil gaat en dat je energie krijgt van mooie dingen maken. Daarom geeft LEF hippe en eigentijdse workshops. LEF houdt van recycling en laat dat ook zien in de producten die gemaakt worden. Tijdschriften, blikjes en takken uit het bos krijgen een tweede leven.

Naast de workshops verkoopt LEF op de website DIY (do it yourself) producten. Van lettersets tot hippe en stoere stoffen van bandjes tot papier.

Etalage of feest mooi aankleden ook dan staat LEF garant voor prachtige eigen gemaakte creatief waardoor de aankleding van je feest of etalage een echte blikvanger is.

open atelier

Op woensdagavond heeft LEF open atelier, neem je eigen creatieve project mee en ga gezellig aan de slag. Koffie en thee staan klaar. Aanmelden wel noodzakelijk aangezien het aantal machines beperkt is.

workshops

De Workshops van LEF zijn een feest om bij te wonen. Op de site worden regelmatig nieuwe workshops aangeboden. Heb je zelf een idee, een creatieve dochter met een feestje, hippe zussen, collega’s? LEF durft het aan. Informeer naar de mogelijkheden.

Contactgegevens:

email: info@lef-lifestyle.com
telefoon: 061-998-1955