Thessa van Lingen

buro WoW

Mijn naam is Thessa en ik woon in Leeuwarden met mijn man en onze twee kinderen.

Al van jongs af aan ben ik graag creatief aan de slag en nog steeds, met van alles en nog wat, overal en bijna altijd.

Ik ben me steeds meer en meer gaan verdiepen in creativiteit. Niet alleen in creatief doen maar ook in creativiteit en het creatief denken. Ik geef dan ook trainingen op dit gebied, daarnaast gebruik ik mijn creativiteit om creaties te maken, voor onder andere “Kinderdieetcreatie”. Op de website van Buro WoW kun je ook creaties van mij vinden. (momenteel ben ik bezig om de website te vullen hoor! Dan weet je ‘t even;)

In het atelier van Buro WoW kun je tijdens de workshops kiezen uit verschillende DIY boxen. Iedere box bevat een ander DIY project, zo zit er altijd iets bij wat jij leuk vindt. Iedere twee maanden wisselt de inhoud van de boxen. Ook kun je natuurlijk doorgaan met een bepaalde DIY project of zelf met ideeën komen.

De workshops duren 2,5 uur en vinden iedere week plaats op woensdag- en/of vrijdagochtend(behalve in de schoolvakanties en op feestdagen).

De workshops zijn bedoeld voor volwassenen en bestaat uit maximaal 16 deelnemers.

Vind je het (of lijkt het je) ook heerlijk om creatief aan de slag te gaan? Meld je dan aan via de mail! Je ontvangt dan meer informatie.

http://www.burowow.nl/activiteiten/

 

 

Wat doet Buro WoW (nog meer?)

Buro WoW organiseert (re)creatieve activiteiten/workshops, maakt zelf creaties en blogt verder over alles met een (creatieve) WoW-factor!

Wil je inspiratie of Buro WoW volgen? Kijk dan op de Facebookpagina.

www.facebook.com/BuroWoW

Contactgegevens:

email: thessavanlingen@hotmail.nl
telefoon: 065-047-6495
Leeuwarden